Gratis besøgstæller Havetraktor tilbehør | Her finder du havetraktorer.

Havetraktor tilbehør

Lille vogn

Dette er en lille havetraktor vogn, som kan sættes på Texas havetraktorer. Hvilket kan være ekstrem smart og praktisk. Kør f.eks. haveaffaldet om til traileren, eller bruger den til at hente brænde til brændeovnen. Denne vogn/trailer sættes på traktoren med en trækkrog.
Målene er 97x76x30 cm. og vognens lasteevne er optil 150 kg… Så der er plads til noget haveaffald eller brænde.

Pris: 895 kr.

Køb her!

;

;


Stor vogn

Denne vogn er den store model fra Texas, og er en del større en overstående model.
Traileren har målene 154x95x35 cm. og en lasteevne på 300 kg. I modsætning til den lille vogn, er denne her også med tip, hvilket der også kan være praktisk.

Pris: 1.495 kr.

Køb her!

;

;

;


Centrifugalspreder

;

Men denne centrifugalspreder, kan du let komme igang med at bruge din havetraktor som en såmaskine, salt-spreder eller sprede kunstgødning mm. Du har hele 60 l, som du kan fylde op med det du skulle ønske at sprede. Desuden er det let at indstille doseringen.

Perfekt til store områder.

Pris: 795 kr.

Køb her!

;


;

Mosfjerner

;

Mos kan være et stor problem i mange haver, og det er måske heller ikke lige det flotteste at have imellem sit flotte grønne græs. Til fjernelse af mos, er den her mosfjerner smart. Den skal fastsættes på en trækkrog, og har en bredde på hele 96 cm.

Pris: 695 kr.

Køb her!

;


;

Rive

Denne rive er til at fastsætte bag på traktorene, men der skal dog tilpasses for at den kan sættes på en Texas traktor. Med en bredde på 120 cm., kan du hurtig få revet noget grus i indkørslen eller andre steder.

Pris: 595 kr.

Køb her!

;

;

;


plænelufter

;

Dette er en plænelufter, som kan monteres bag efter din havetraktor. Plænelufteren er et smart værktøj, til at give din græsplænes rødder luft. Dette giver en flot græsplæne, efter et stykke tid. Det er bedst at bruge dette værktøj om foråret.

Pris: 1.195 kr.

Køb her!

;

;

;


Gødningsspreder

En flot græsplæne skal have gødning, og det kan somme tider være træls arbejde, særligt hvis du skal gå og sprede det med hånden. Men med denne gødningsspreder med en arbejdsbredde på 366 cm., skulle det gerne gå noget lettere. Du kan endda sprede 75 liter, inden du behøver at fylde op igen. Sprederen sættes på med trækkrog.

Pris: 2.795 kr.

Køb her!

;

;

;


Tromle

Har du en ujævn græsplæne? Er dette lige hvad du leder efter. En ujævn græsplæne er for det første grim, men den er også dårlig at spille fodbold på. Så en tromle kan altså også godt bruge på sportspladser. Denne tromble fra Texas.dk, har en trykflade på 62 cm, 83 cm. total-bredde og en diameter på 45 cm.

Plads til 110 liter vand.

Pris: 1.595 kr.

Køb her!

;

;


Græs og løvopsamler

;

En græs og løvopsamler, er smart til at nemt opsamle sit græs, mens det bliver klippet. Denne opsamler har en bredde på 96 cm. og plads till 300 liter. Og skal selvfølgelig fastsættes på trækkrogen.

Pris: 1.495 kr.

Køb her!
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.4/5 (8 votes cast)
Havetraktor tilbehør, 4.4 out of 5 based on 8 ratings

One Response to Havetraktor tilbehør

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow us on your Favorite Social Network